twitter

Adresblokje2

Like ons op Facebook
Like ons op Facebook

kleding03

clubkleding jeugd en senioren

We zien graag onze leden tijdens wedstrijden in duidelijke en herkenbare outfits van het Jaspersport. Zo is duidelijk wie we zijn en waar we voor staan, een club om trots op te zijn!

De clubkleding bestaat uit een koningsblauw of marineblauw broekje (short/tight) en een rood hemd/shirt met witte streep en logo & naam op de achterzijde en logo op de voorzijde.

Verder een trainingspak dat rood/wit/zwart is (nieuwe lijn).

We hebben samen met Sportpunt Someren een nieuwe samenwerking opgezet met Deventrade, waaronder o.a. de merken Hummel en Stanno vallen.

De lijn die we gekozen hebben blijft de komende 3 jaar zeker bestaan, en gaat lopen langs de huidige lijn van Erima.

Bestellen gaat online, via de Ledenshop. Goed nieuws, want jij als lid kan deze direct gebruiken.

Op de site van het Jaspersport wordt een link/banner geplaatste naar de webshop.

Hierbij de link rechtstreeks naar de webshop.

Als je op de link klikt, kom je op de overzichtspagina van de ledenshop. Klik op de button “Naar clubcollectie” om de pagina van het Jaspersport met de clubkleding te bezoeken, of via de menubalk “Clubcollectie”. Op alle artikelen geldt een korting van 10%.  Bedrukkingen op shirts en jacks zijn verplicht, hierin is geen keuze te maken.

In de menubalk kan via Sportkleding ook uit de volledige collectie van Deventrade besteld worden met een leuke korting van 10%. Denk bijvoorbeeld aan handschoentjes voor de winter, of sportsokken of een wintertight.

 

Alle bestellingen die je gaat plaatsen worden uitgeleverd via de sportzaak, Sportpunt Someren.

 

Enkele belangrijke punten:

 • Neem de voorwaarden goed door, voor bijvoorbeeld levering, retour etc (via uitrolmenu Ledenshop Service)
 • Bij de bestelling kan in de opmerking aangegeven worden: EERST PASSEN VOOR BEDRUKKEN. Op die manier kun je het artikel eerst passen of de maat juist is. Sportpunt bedrukt de items namelijk voor ons.
  Na bedrukking of bij direct laten bedrukken is ruilen/retourneren NIET mogelijk, zie de voorwaarden op de site.
 • Van de Kledinglijn zijn items aanwezig in de winkel om te passen/bekijken, alsook de tassen. Van het Tenue is alleen de herentight standaard aanwezig in de winkel.
 • Het fullzip jack voor heren is alleen als pak, dus in combinatie met een broek te bestellen. Het ¼ zip jack kan wel los besteld worden. Dit is in de gekozen lijn niet anders mogelijk.
 • Richting het zomerseizoen is er mogelijk vraag naar een singlet. Deze zit niet in de kledinglijn van Hummel. We hebben samen met Sportpunt een basic singlet rood gevonden wat bedrukt kan worden. Mocht je hier vraag naar hebben dan kan dit bij Sportpunt (Sabine) aangegeven worden.

 

 • De huidige kleding van Erima kan gewoon gedragen blijven worden. De nieuwe lijn hebben we zoveel mogelijk hierop uitgekozen (witte lijn op zijkant shirt en blauwe broek).

 

Ruilpool:

In 2018 is er een ruilpool opgezetSamen met het bestuur hebben we ervoor gekozen om een kleine vergoeding te vragen voor tweedehands shirts die je via de pool afneemt. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling, bijv. voor materialen of kamp, uitjes etc.

 

Als je kleding overhebt, kun je die bij ons afgeven, adressen zie hieronder, of aan je trainer geven of afgeven op het clubhuis. Er staat op het clubhuis een plastic box om de kleding in te doen. De kleding verstrek je op vrijwillige basis en hier staat geen vergoeding tegenover. Graag de kleding gewassen aanleveren.

 

Dus alleen als je kleding nodig hebt betaal je een kleine vergoeding.

De kosten zijn:

 

Singlet

€   5.00

Short

€   5.00

Shirt

€   7.50

Jack

€ 10.00

Broek lang

 10.00

 

Per mail kun je deze kleding bij ons opvragen.

Voor (competitie)wedstrijden is clubkleding verplicht. Bij wedstrijden van de Atletiekunie is in ieder geval het shirt/hemd verplicht.

Als er nog vragen zijn, kun je altijd contact opnemen per email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Nicoline Strijbosch-van Heugten
Peelke 3 Asten
0493-692567

Wilma Wijnen
Cox 8 Asten
0493-698758

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Agenda

Molenvencross 14 of 48
Pupillen junioren C-D 66 of 156
Opening 9 of 57
Jasperloop 200e-9289
Jasperloop 200e-9177
P4040289
Lichtinstallatie 14 of 47