twitter

Adresblokje2

Like ons op Facebook
Like ons op Facebook

kleding03

Artikelen

50 jaar Atletiek vereniging ’t Jasper sport

In juni 2022 zijn we met een klein groepje bij elkaar gaan zitten voor het jubileum weekend van 9-10-11 juni 2023. We waren kei enthousiast en vooral Elke wist meteen wat ze graag wilde organiseren: een kamp voor de jeugd en een familie/zeskampdag. Ze had er zo’n nostalgische herinneringen aan, dat we (Ali, Linda en Suzanne) graag meegingen in haar idee.

Na deze ideeën even te hebben laten bezinken, zijn we in januari 2023 tot actie gekomen. Een planning, begroting en taakverdeling gemaakt. Anke en Helma toegevoegd aan ons groepje. We hielden maar een beperkt aantal vergaderingen en gingen flink aan de slag! Een leuk betaalbaar springkussen zoeken was behoorlijk wat werk.

De voorbereidingen gingen voorspoedig, al was het soms wel erg veel werk met een beperkt groepje.

Dan naar het weekend zelf:

vrijdag rond de middag kwamen ze het springkussen brengen en ’s avonds hebben we de logeertent opgezet. Een hoop gesjouw en we waren erg dankbaar voor de vele hulp!

Zaterdag boodschappen doen en we zijn al vroeg gestart met het klaarzetten van alles voor de jeugd. Om 13 uur was er een 20-tal kinderen. Na een leuke en gezellige slaapplaats gevonden te hebben, konden we beginnen met een korte warming up. De kinderen werden verdeeld op leeftijd in 3 groepjes. Ze gingen omdebeurt keileuke spellen doen, buikschuiven, springkussen of een heel mooie workshop polsstokhoogspringen. Deze clinic werd gegeven door Jos van HAK. Iedereen begon in de zandbak met een polsstok en een kast. Later gingen ze naar de echte polsstokhoog baan. Leuk om te zien dat kinderen hun grenzen konden verleggen. Het viel af en toe echt niet mee! Lekker een ijsje tussendoor om af te koelen, want wat was het heet! De avond ingeluid met een lekkere BBQ en daarna nog een aantal spellen van de alleskunner gedaan. De uitslag: 1e groep 2 (The goats) – 2e groep 3 (De winnaars) – 3e groep 1 (nr.1) en 4e groep 4 (de Blondo’s). Wat hebben we moeten lachen! Na een gezellige disco was het nog ff kletsen in de tent voor sommigen.

Zondag al vroeg op om alle voorbereidingen te doen voor de familiedag. Na een lekker ontbijt alle spellen klaargezet en tenten afgebroken. Alle kinderen bedankt voor het helpen! De familiedag kon beginnen. Met vrijwilligers meegeteld waren er ruim 100 mensen aanwezig. Met een mix tussen atletiek onderdelen en wat fun spellen hebben we een heel fijne dag gehad. Het weer zat mee en er is gezellig met de familie gesport. Tussendoor een lekkere lunch, drinken of een ijsje. Iedereen deed zo goed zijn best. Het mooiste was dat met "meters maken" iedereen op het terras zat te kijken toen de groepen 1 voor 1 langs kwamen en dan elkaar aanmoedigden. Geweldig.

Dan de uitslag.

Uitslag 50jr jubfeest

Team 9, de oververhitjes, had de bokaal gewonnen! Stef Snijders (groep 4) was de Topper van de dag (ook door zijn inzet met kamp). Na de prijsuitreiking zijn we gezellig nog friet gaan eten bij de friteswagen uit Someren-eind. Kortom een geweldig weekend waar wij als organisatie alleen van konden dromen. Ik wil hierbij alle vrijwilligers en deelnemers bedanken; zonder jullie inzet zou het nooit zo’n succes geworden zijn. BEDANKT

 

Suzanne Meeuws (namens de organisatie: Elke, Ali, Linda, Anke en Helma)

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Agenda

Pupillen junioren C-D 66 of 156
P4040289
Jasperloop 200e-9289
Opening 9 of 57
Molenvencross 14 of 48
Jasperloop 200e-9177
Lichtinstallatie 14 of 47