twitter

Adresblokje2

Like ons op Facebook
Like ons op Facebook

kleding03

Afscheid Leny en Trudy

Afscheid van Trudy als coördinator en trainster en van Leny als trainster van het sportief wandelen.

Klik hier voor enkele foto's.


28 juni 2023

 

We hadden het goed voorbereid vonden wij: Jolanda, Jenny en ondergetekende.

Leny had aangekondigd om afscheid te nemen van haar jarenlange werk als trainster bij het sportief wandelen. Ze wilde dit doen op woensdagavond 28 juni na de baantraining. Trudy had het op zich genomen om Leny tijdens dat afscheid in het zonnetje te zetten en een afscheidscadeau te regelen.

Ondertussen werd duidelijk dat Trudy ook afscheid ging nemen en bij navraag bleek dat ze dat op diezelfde avond wilde doen. Aan ons de taak om voor haar te regelen wat zij voor Leny aan het doen was. Maar hoe doe je dat zonder dat ze dat in de gaten heeft? Want Trudy wandelt zelf nog altijd heel actief mee op beide dagen.

Gelukkig had ik van Trudy al een overdracht gekregen van haar werkzaamheden als coördinator en kreeg ik lijsten met emailadressen, ledenlijsten en hebben we appgroepjes opgericht. Dus dat cadeau hebben we kunnen fixen zonder dat ze het in de gaten had.

Op die woensdagavond 28 juni zelf stond de training in het teken van hun afscheid en had Jenny een quiz voorbereid met allerlei weetjes over Leny en Trudy. Ook de wandelaars van de dinsdagochtendgroep waren welkom om mee te doen, waardoor er een mooie gemêleerde groep ontstond van wandelaars uit beide groepen. Mooi om te zien. Ook na de training sloten wandelaars van de dinsdaggroep zich aan om afscheid te komen nemen.

Koffie met gebak, een toespraak van Trudy voor Leny en van Jenny voor Trudy en uitwisseling van cadeautjes. Linda was ook aanwezig om beide dames van harte te bedanken voor hun jarenlange trouwe inzet voor de wandelaars en de vereniging.

Zelf was ik wat op de achtergrond aanwezig, om foto’s te maken vooral en ik werd warm van binnen toen ik de hele groep bij elkaar zag. Wat een fijne club mensen bij elkaar. Doet me goed om daarbij te horen, vind ik zelf. En ik schreef het straks nog naar Trudy: “Dat heb jullie toch maar mooi bij elkaar weten te houden. Mag je trots op zijn.”

Zowel Trudy als Leny blijven wandelen, maar mogen het stokje met een gerust hart overdragen. Nu is het de taak aan ons met drieën om dit succes voort te zetten. Hopelijk komt er nog ooit een vierde trainer bij, dat zou mooi zijn. Maar tot die tijd hebben wij de schouders er onder.

Leny, bedankt voor de vele jaren enthousiaste training en Trudy, bedankt voor alles wat je voor de club en de wandelaars in het bijzonder hebt gedaan!

Carry Verrijt

Baanwerk/ baantraining? (2)

baanwerk

Een druilerige avondtraining op de baan. De opkomst was niet helemaal geweldig.
Maar….. de training daarentegen wel. Dit zijn de 7 kanjers die de gehele training dit onderdeel hebben gedaan. Hans Pirée, Gerard Engelen, Leny Jansen, Carry Verrijt (onze nieuwe trainster) en Wim Sonnemans. Samen met Toos Wijnen en Mariëtte Jeuken (die niet op de foto staan).

Leny had een circuitje uitgezet en Wim S. kreeg het lumineuze idee, verwerken we dit in het circuitje? Dus wat kruiwagens in het circuit gezet en wat scheppen erbij. Kom je bij dit onderdeel, dan vol/halfvol scheppen en storten op de kogelstootbak. Die was volgens de KNAU te diep en te weinig gravel erin. Dan mochten hier geen officiële wedstrijden gehouden worden.
En volgens mijn informatie wist onze voorzitter (Linda) niet wat er met die berg moest gaan gebeuren.

Nou, wij dus wel. Over de hele lengte van de bak werd een paar meter ermee bedekt. Een heel mooie training en………….. weer wat minder werk voor de andere mensen die dit aan moesten gaan vullen. Kijk, zo kun je dus het nuttige met het aangename verenigen.

Herfst en winter 2022

Met ingang van 28 september wordt er op de woensdagavond weer op de baan getraind, tot aan het voorjaar in 2023.

Elke laatste woensdagavond van de maand wordt er na afloop gezellig bijgekletst in het clubgebouw, met koffie (€ 0,50). Eventuele afwijkingen van deze afspraken worden via een e-mailbericht doorgegeven.

Combilidmaatschap

Tot nu toe zijn alle sportief wandelaars die lid zijn van 't JasperSport ook ingeschreven bij de AU en via de AU automatisch lid van de KWbN. Daarvoor krijgen zij:

* een ledenpas KWbN,

* de wandelkalender en

* 4 x per jaar een wandelmagazine.

De AU noemt dat een combi-lidmaatschap. Per 1 januari 2023 stopt de AU met dat combi-lidmaatschap. Daarmee wordt de jaarcontributie vanaf 1 januari 2023 voor de wandelaars verminderd met de AU-bijdrage van € 18,55.

Uiteraard staat het de sportief wandelaars vrij om zelf, naast het lidmaatschap van 't Jaspersport, een lidmaatschap van de KWbN aan te gaan.

zomer 2022

 

Ook in de zomervkantie, als er geen officiële trainingen zijn, wordt er doorgesport. De groepen zijn weliswaar kleiner dan anders, maar zoals op onderstaande foto's te zien is, zijn er altijd wat die-hards.

 

sw1

sw3

Herfstwandeling.

Dit seizoen de eerste wandeling van de Sportief Wandelgroep van de dinsdagmorgen,

op dinsdag 26 september.

 

Een prachtige herfstmorgen, waar we echt van hebben genoten. De spinnewebbetjes

zaten weer als trampolines op de planten gemaakt. Een beetje mistig, wat het een

extra sfeer gaf...

Dus krijg je zin om mee te wandelen, geef je op en kom mee................

 

Trudy Hasselman.

 wanderling 1

 

 

 

wandeling 2

 

 

 

 

Smoveys

Hier kun je lezen wat je allemaal met deze smoveys kunt doen.

SMOVEYS

 

SMOVEYS - Leuke trainingsmiddelen die we gebruiken tijdens de W.U. én ook tijdens
de trainingen.
Het heeft even geduurd voor we ze kregen, want hier hangt dus wel een prijskaartje aan
en we hebben nu 15 sets, maar willen er eigenlijk nog wel 10 bij. We gaan nu in groepjes
werken met deze "smoveys", zodat toch iedereen een keer aan de beurt komt.

 

Controle wandelroute netwerk

Samenwerkingsverband VISIT BRABANT (Routebureau Beheer en Onderhoud Zuidoost-Brabant) heeft afgelopen jaren een groot knooppunten netwerk aan wandelroutes aangelegd (groen/gele routes). Deze routes worden op dit moment gecontroleerd door vrijwilligers. In Someren  worden deze gecontroleerd door onze vereniging  't Jasper Sport, die voor het onderhoud zorgt. Het blijkt een stuk makkelijker en efficiënter te werken wanneer een vereniging het onderhoud verricht voor de hele gemeente. De vereniging krijgt hier een vergoeding voor, die in de clubkas wordt gestort.

Lees meer...

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Agenda

Lichtinstallatie 14 of 47
P4040289
Jasperloop 200e-9289
Pupillen junioren C-D 66 of 156
Molenvencross 14 of 48
Jasperloop 200e-9177
Opening 9 of 57