twitter

Adresblokje2

Like ons op Facebook
Like ons op Facebook

kleding03

Afscheid Leny en Trudy

Afscheid van Trudy als coördinator en trainster en van Leny als trainster van het sportief wandelen.

Klik hier voor enkele foto's.


28 juni 2023

 

We hadden het goed voorbereid vonden wij: Jolanda, Jenny en ondergetekende.

Leny had aangekondigd om afscheid te nemen van haar jarenlange werk als trainster bij het sportief wandelen. Ze wilde dit doen op woensdagavond 28 juni na de baantraining. Trudy had het op zich genomen om Leny tijdens dat afscheid in het zonnetje te zetten en een afscheidscadeau te regelen.

Ondertussen werd duidelijk dat Trudy ook afscheid ging nemen en bij navraag bleek dat ze dat op diezelfde avond wilde doen. Aan ons de taak om voor haar te regelen wat zij voor Leny aan het doen was. Maar hoe doe je dat zonder dat ze dat in de gaten heeft? Want Trudy wandelt zelf nog altijd heel actief mee op beide dagen.

Gelukkig had ik van Trudy al een overdracht gekregen van haar werkzaamheden als coördinator en kreeg ik lijsten met emailadressen, ledenlijsten en hebben we appgroepjes opgericht. Dus dat cadeau hebben we kunnen fixen zonder dat ze het in de gaten had.

Op die woensdagavond 28 juni zelf stond de training in het teken van hun afscheid en had Jenny een quiz voorbereid met allerlei weetjes over Leny en Trudy. Ook de wandelaars van de dinsdagochtendgroep waren welkom om mee te doen, waardoor er een mooie gemêleerde groep ontstond van wandelaars uit beide groepen. Mooi om te zien. Ook na de training sloten wandelaars van de dinsdaggroep zich aan om afscheid te komen nemen.

Koffie met gebak, een toespraak van Trudy voor Leny en van Jenny voor Trudy en uitwisseling van cadeautjes. Linda was ook aanwezig om beide dames van harte te bedanken voor hun jarenlange trouwe inzet voor de wandelaars en de vereniging.

Zelf was ik wat op de achtergrond aanwezig, om foto’s te maken vooral en ik werd warm van binnen toen ik de hele groep bij elkaar zag. Wat een fijne club mensen bij elkaar. Doet me goed om daarbij te horen, vind ik zelf. En ik schreef het straks nog naar Trudy: “Dat heb jullie toch maar mooi bij elkaar weten te houden. Mag je trots op zijn.”

Zowel Trudy als Leny blijven wandelen, maar mogen het stokje met een gerust hart overdragen. Nu is het de taak aan ons met drieën om dit succes voort te zetten. Hopelijk komt er nog ooit een vierde trainer bij, dat zou mooi zijn. Maar tot die tijd hebben wij de schouders er onder.

Leny, bedankt voor de vele jaren enthousiaste training en Trudy, bedankt voor alles wat je voor de club en de wandelaars in het bijzonder hebt gedaan!

Carry Verrijt

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Agenda

Jasperloop 200e-9177
Jasperloop 200e-9289
Lichtinstallatie 14 of 47
Molenvencross 14 of 48
Opening 9 of 57
P4040289
Pupillen junioren C-D 66 of 156