twitter

Lidmaatschap

Hoe word je lid en wat kost dat?

Aanmelden als lid

Jong of oud, man of vrouw, wedstrijdmentaliteit of recreatief, getraind of ongetraind, vult u maar in, iedereen kan lid worden van onze vereniging. Het aanmelden als lid is heel eenvoudig. De meest gebruikelijke manier is om dit via de trainer of trainster te regelen. Na het volgen van enkele (gratis) trainingen ter kennismaking, kan bij de trainer of trainster een aanmeldingsformulier opgevraagd worden. Inleveren van het formulier kan ook bij de trainer of trainster. Een andere mogelijkheid is om gewoon onderstaand aanmeldingsformulier te downloaden (helemaal onderaan deze pagina). Wat het lidmaatschap kost kunt u zien op het aanmeldingsformulier.

 
Aanmeldingsformulier t Jaspersport 2024 


Wedstrijdlicentie

Een wedstrijdlicentie is vereist als men aan officiële wedstrijden wenst deel te nemen. Voor deelname aan trimlopen is geen wedstrijdlicentie nodig. Pupillen, Junioren, Senioren en Masters doen in principe mee aan wedstrijden en hebben dus een licentie nodig. Standaard wordt voor deze categorieën een licentie aangevraagd. Recreanten en Sportief Wandelaars hebben geen licentie nodig om aan trimlopen deel te nemen.

 

Contributieregeling meer dan 2 kinderen lid van de vereniging

Indien meerdere kinderen uit één gezin, tot het gezinsverband behorend en ten laste daarvan komend, lid van de vereniging zijn, geldt de bepaling dat slechts de voor de oudste twee kinderen geldende verenigingscontributie verschuldigd is.

Voor de eventuele volgende kinderen is geen verenigingscontributie verschuldigd. De bondscontributie is wel verschuldigd.

 

Contributieregeling in geval van een langdurige blessure

Indien een lid naar verwachting gedurende langere tijd geen trainingen kan volgen, kan dit gemeld worden bij de trainer. De trainer vult het formulier “Stopzetting trainingen” in en dient dit formulier in bij de penningmeester van het bestuur. Het geblesseerde lid ontvangt een kopie van dit formulier.

Een half jaar na de meldingsdatum kan het lid verzoeken om terugbetaling van de verenigingscontributie over het verstreken half jaar en om voorlopige stopzetting van de verenigingscontributiebetaling.

Nadat het lid hersteld is en weer aan de trainingen kan deelnemen, wordt de verenigings-contributiebetaling hervat.

 

Contributieregeling zwangerschap en bevalling

Bij zwangerschap en bevalling kan een verzoek tot terugbetaling van de verenigingscontributie worden gedaan bij de penningmeester.

Als weer aan de trainingen kan worden deelgenomen, wordt ook de verenigingscontributie-betaling hervat.

 

Gezinnen met een minimuminkomen

Gezinnen met een minimum inkomen kunnen een beroep doen op Leergeld voor ondersteuning bij de betaling van contributie en/of de aanschaf van sportkleding.

Kijk op www.leergeld-asten-someren.nl voor meer informatie.

 

Heeft u nog vragen ?

Stuur gerust uw mail naar onze secretaris Mart van Hulten. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. "

 

 

Opzeggen lidmaatschap

Als u het lidmaatschap wilt opzeggen dan dient dit schriftelijk te gebeuren bij de secretaris, en wel vóór 1 december van het lopende jaar.

Niet tijdig opzeggen brengt financiële verplichtingen voor het nieuwe jaar met zich mee.

 

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Jasperloop 200e-9177
Molenvencross 14 of 48
P4040289
Jasperloop 200e-9289
Opening 9 of 57
Lichtinstallatie 14 of 47
Pupillen junioren C-D 66 of 156